CAN BOSC

CASA DE COLÒNIES, CAN BOSC

En un entorn natural privilegiat, entre el mar ( Arenys, Canet, Sant Pol) i la muntanya (Parc natural del Montnegre Corredor) trobem Can Bosc, una casa de colònies envoltada de bosc, amb àmplies esplanades i amb més de 30 anys al servei del lleure.

FITXA TÉCNICA

Places160
Km de BCN50
PiscinaSI
Camp FutbolSI
Camp BàsquetSI
Bosc propiSI

MÉS DETALLS

EI + CI

Pepet, el mariner A la casa de colònies hi viu en Pepet, és un mariner molt vellet que sap un munt d’històries, contes i llegendes de la mar. Ens explicarà algunes d’aquestes històries, algunes li han explicat arreu dels països on ha arribat amb el seu vaixell i d’altres ens les podrà explicar perquè les ha viscut en persona. Aquets dies ens farà participar d’elles com si li tornessin a passar.

CM+CS

Els Nàufrags El nostre vaixell després d’una gran tempesta a alta mar ha naufragat. Sembla que estem salvats, hem arribat a un illa deserta,. però res més lluny de la realitat, ara ens toca sobreviure a la illa fins que arribi el rescat. Serem capaços?
Gimcanes, excursions , sortides de natura, tir amb arc, orientació, cros de muntanya, etc.

GALERIA D'IMATGES

 

COM ARRIBAR-HI?

Clica per veure el MAPA

 

Brúixola Serveis de lleure i animació

Activitats per infants i joves, gimcanes, aventura, casal d'estiu, colònies escolar i d'estiu, animacions, festes, inflables, tallers, i molt més!