Can Clarens

CASA DE COLÒNIES, CAN CLARENS

Can Clarens és una masia convertida en casa de colònies situada al Parc de Montnegre i Corredor. Està condicionada per rebre grups d'infants i joves, famílies, etc. fins a un total de 82 places. Porta més de 30 anys difonent el coneixement de la natura , els animals de granja i la vida de pagès.

 

MÉS DETALLS

EI + CI

La vida a pagès En arribar a la casa de colònies ens rebrà el senyor Clarens , l’amo de la masia. Ens explicarà que ja fa molts anys que la seva família viu allà i es dediquen a fer de pagesos i grangers però que les coses han canviat molt últimament. Esta amoïnat perquè creu que el mon rural s'està perdent. Durant aquest dies de colònies ens explicarà un munt de coses i ens demanarà, que quan tornem a casa, les expliquem a tothom que coneguem perquè així el mon rural continuï ben viu..
Granja, Hort, Taller de pa, Taller de galetes, Excursions, Descobertes de natura, etc.

GALERIA D'IMATGES

COM ARRIBAR-HI?

Clica per veure el MAPA

Des de Barcelona

  • Agafar la AP7 direcció Girona. Sortir a la sortida nº 11. A la primera rotonda anar cap a la dreta direcció Vallgorguina – Arenys de Mar.
  • Si aneu en autocar a l'entrar a Vallgorguina i just abans del primer semàfor cal girar a la dreta i seguir els indicadors que adrecen a la casa de colònies. Cal agafar aquest camí i seguir-lo fins arribar a l'aparcament d'autocars (no es pot arribar fins la porta mateixa de la casa)

Brúixola Serveis de lleure i animació

Activitats per infants i joves, gimcanes, aventura, casal d'estiu, colònies escolar i d'estiu, animacions, festes, inflables, tallers, i molt més!

Abrir chat
Parla amb Brúixola
Hola 👋
Com et puc ajudar?