DOM BOSCO

CASA DE COLÒNIES, DOM BOSCO

Al petit municipi de Castellnou de Bages hi trobem un oasi lliure de civilització i de preocupacions anomenat Colònies Dom Bosco. L’antiga vila és ara una encantadora casa de colònies amb parets de pedra i una forta càrrega històrica amb la seva ermita i el museu dels maquis.

Explanades, camps de futbol i basquet, sales, carpa coberta, piscina i bosc d'aventura són part de les seves instal·lacions envoltades sempre de boscos de pins en un entorn natural gairebé verge.

FITXA TÉCNICA

LocalitzacióCastellnou de Bages
Places180
Km de BCN70
Bosc propiSI
Camp FutbolSI
Camp BàsquetSI
PiscinaSI
Circuit de ponts aerisSI
TirolinaSi

MÉS DETALLS

EI + CI

Opció A - El circ amagat: Un domador sense feres, ni carpa, ni circ busca reviure els dies on era una autèntica estrella pels nens/es de tot el món. Amb l’ajuda dels infants formarem una companyia completa de circ, practicarem malabars, ens disfressarem, buscarem a les feres del circ, etc. Activitats: Gimcanes de circ, tallers, malabars, joc de nit i/o disco, etc.
Opció B - El follet del bosc: Ens vindrà a veure el follet més vell de tot el bosc i ens explicarà que està una mica trist perquè els ocells cada cop canten més fluix, les flors cada cop fan menys olor i els colors de la natura poc a poc s’apaguen. Això és perquè la gent no estima la muntanya com abans. Nosaltres podem canviar això!. Activitats: Gimcanes, excursions, jocs de nit i/o disco, etc.

CM + CS

Opció A - Grampi l’alpinista: En Grampi és un alpinista que es va perdre durant la seva última expedició. No recorda ni on era ni on anava. Convidarà als nens i nenes a escalar, orientar-se, fer excursions per les proximitats de la casa, creuar ponts penjats dels arbres, llençar-se per una tirolina, etc. amb el fi d’intentar recordar com ha acabat aquí. Activitats: Bosc vertical, tirolina, tir amb arc, escalada, joc de nit i/o disco, etc.
Opció B - Jep, el pastor aventurer: En Jep, un pastor que viu aprop de la casa de colònies un dia va veure un cartell on anunciaven un dinar popular i s’hi va inscriure. No va veure la part del damunt del cartel on explicava que era un raid d’aventura amb un dinar popular al finalitzar el raid. Tot junts ajudarem al pastor Jep a preparar-se pel raid. Activitats: Tirolina, bosc vertical, escalada, orientació , joc de nit i/o disco, etc.

Parc d'aventura, Pista americana, Multiesport, Gimcanes, Expresió corporal, Crèdits de síntesi.
Circuit de Ponts Penjants, Tirolina, Rocòdrom, Karts a pedals, Escalada, Tir amb Arc, Cursa d'Orientació, Escala d'helicòpter, BTT.
Tenyir samarretes, Nusos, Nassos de pallassos, Pizzes, Rellotges de sol, Quadre de flors, Quadern del bosc, Circ, Màscares.

GALERIA D'IMATGES

 

COM ARRIBAR-HI?

Clica per veure el MAPA

Brúixola Serveis de lleure i animació

Activitats per infants i joves, gimcanes, aventura, casal d'estiu, colònies escolar i d'estiu, animacions, festes, inflables, tallers, i molt més!

Abrir chat
Parla amb Brúixola
Hola 👋
Com et puc ajudar?