DOM BOSCO

CASA DE COLÒNIES, DOM BOSCO

Al petit municipi de Castellnou de Bages hi trobem un oasi lliure de civilització i de preocupacions anomenat Colònies Dom Bosco. L’antiga vila és ara una encantadora casa de colònies amb parets de pedra i una forta càrrega històrica amb la seva ermita i el museu dels maquis.

Explanades, camps de futbol i basquet, sales, carpa coberta, piscina i bosc d'aventura són part de les seves instal·lacions envoltades sempre de boscos de pins en un entorn natural gairebé verge.

FITXA TÉCNICA

LocalitzacióCastellnou de Bages
Places180
Km de BCN70
Bosc propiSI
Camp FutbolSI
Camp BàsquetSI
PiscinaSI
Circuit de ponts aerisSI
TirolinaSi

MÉS DETALLS

EI + CI: El circ amagat

Un domador sense feres, ni carpa, ni circ busca reviure els dies on era una autèntica estrella pels nens de tot el món. Amb l’ajuda dels nens formarem una companyia completa de circ, practicarem malabars, ens disfressarem, buscarem a les feres del circ, etc.

CM+CS: Grampi, l’alpinista

En Grampi és un alpinista que es va perdre durant la seva última expedició. No recorda ni on era ni on anava. Convidarà als nens a escalar, orientar-se, fer excursions per les proximitats de la casa, creuar ponts penjats dels arbres, llençar-se per una tirolina, etc. amb el fi d’intentar recordar com ha acabat aquí..

Activitats i aventura:

Gimcanes, excursions, sortides de natura, tir amb arc, rocòdrom, orientació, escala d'helicòpter, tirolina, circuit de ponts aeris, karts a pedals, quads, cros de muntanya, etc.
Costumari tradicional, Parc d'aventura, Pista americana, Multiesport, Gimcanes, Expresió corporal, Crèdits de síntesi.
Circuit de Ponts Penjants, Tirolina, Rocòdrom, Circuit de Quads, Escalada, Tir amb Arc, Cursa d'Orientació, Escala d'helicòpter, BTT.
Tenyir samarretes, Nusos, Nassos de pallassos, Pizzes, Rellotges de sol, Quadre de flors, Quadern del bosc, Circ, Màscares, Joguines de reciclatge.

GALERIA D'IMATGES

COM ARRIBAR-HI?

Clica per veure el MAPA

Brúixola Serveis de lleure i animació

Activitats per infants i joves, gimcanes, aventura, casal d'estiu, colònies escolar i d'estiu, animacions, festes, inflables, tallers, i molt més!