EL CORRAL DEL MATARÓ

CASA DE COLÒNIES, EL CORRAL DEL MATARÓ

La casa El corral del Mataró es troba situada al massís del Montseny, dins el Parc Natural i envoltada de boscos.
La gran diversitat de paisatges i la riquesa forestal fan d'aquesta zona un lloc ideal per gaudir de l'entorn permetent durant l’estada la convivència i el coneixement del medi.

FITXA TÉCNICA

LocalitzacióArbucias
Places52
Km de BCN80
Sales1
Bosc propiSI
Camp FutbolSI
PiscinaSI

MÉS DETALLS

EI + CI

El follet del Bosc Ens vindrà veure el follet més vell de tot el Bosc i ens explicaran que està una mica trist perquè els ocells cada cop cantaran més fluix, les flors cada cop faran menys olor i els colors de la natura poc a poc s’apaguen. Això es perquè la gent no estima la muntanya com abans. Nosaltres podem canviar tot això.

CM+CS

El pastor Jep que ha de fer un Raid d’aventura Un dia en Jep va veure un cartell on anunciaven un dinar popular i s’hi va inscriure. El que no va veure és la part del damunt del cartel on explicava que era un raid d’aventura i que al acabar es faria un dinar popular. Tot junts farem una raid d’aventura i ajudarem al pastor Jep, però vigilem, no el desprestigiem que és un home fort i savi. Com agraïment en Jep ens ensenyarà una vida rural. Aprofitament de recursos forestals, reconèixer plantes medicinals, fer pasta de dents...
Gimcanes, excursions, sortides de natura, tir amb arc, orientació, visita a la serradora, visita a la carbonera, etc.

GALERIA D'IMATGES

 

COM ARRIBAR-HI?

Clica per veure el MAPA

Per carreteres
Per arribar a la casa a partir de l’Eix Transversal C-25, agafarem la sortida 202 Coll de Ravell i seguirem l’indicador del Corral del Mataró i a uns 300 metres per carretera de sorra trobarem la casa (pas per autocars)

Brúixola Serveis de lleure i animació

Activitats per infants i joves, gimcanes, aventura, casal d'estiu, colònies escolar i d'estiu, animacions, festes, inflables, tallers, i molt més!