EL PINAR

CASA DE COLÒNIES, EL PINAR

La casa de colònies de El Pinar es troba situada en una comarca amb una gran activitat cultural i dins un paratge de gran interès natural, el Parc Comarcal d’Olèrdola

FITXA TÉCNICA

LocalitzacióCanyelles
Places200
Km de BCN53
CalefaccióSI
Sales3
Rocòdroms1
Camp FutbolSI
Camp BàsquetSI
Bosc propiSI
PiscinaSI
Sala de celSI

MÉS DETALLS

EI + CI

L’astronauta Ens visitarà un astronauta que ens explicarà que ha tingut alguns problemes amb el seu coet i no ha pogut acabar la missió que tenia encomanada. Ens demana ajuda, però si el volem ajudar primer haurem de conèixer un munt de coses del espai, els planetes i les estrelles.

CM+CS

L'Univers A través d’un seguit de gimcanes, proves i activitats convertirem l’estada a la casa en un camp d’entrenament d’astronautes
Gimcanes, sortides de natura, tirolina, rocòdrom, tir amb arc, orientació, cros de muntanya, etc.

GALERIA D'IMATGES

 

Amb tren

Tren R2 fins a Vilanova i la Geltrú.

Autobus Agafeu l'autobús de Vilanova-Vilafranca i baixeu a Canyelles. Aquest autobús també circula els caps de setmana.

Per carreteres

A 48 km. de Barcelona per mitjà de l'Autopista AP-7, sortida 29 (Sitges, Vilanova i la Geltrú). Agafar C15 direcció a Vilanova. A la primera rotonda que hi ha just abans de Canyelles, agafeu la sortida de Canyelles i agafeu la pista forestal que queda a la dreta tot just agafada la sortida.

A 146 km. de Girona, per l'Autopista AP-7

A 50 km. de Tarragona, per l'Autopista C-32

Adressa

Brúixola Serveis de lleure i animació

Activitats per infants i joves, gimcanes, aventura, casal d'estiu, colònies escolar i d'estiu, animacions, festes, inflables, tallers, i molt més!