CAN RIERA DE CIURET

CASA DE COLÒNIES, RIERA DE CIURET

Riera de Ciuret és una masia restaurada situada en una  frondosa i plàcida vall  en el cor del Parc Natural del Montseny.

Un entorn privilegiat i d'una gran bellesa idoni per gaudir de la natura dins dels seus magnífics boscos d'alzines, roures, castanyers, etc...

 

FITXA TÉCNICA

Km de BCN 65
Places 120
Sales-Taller 2
CalefaccióSI
TVSI
BoscSI
JardíSI
PiscinaSI
Dret a CuinaSI
Jocs infantilsSI
Camp FutbolSI

MÉS DETALLS

EI

Opció A - L’astronauta: Ens visitarà un astronauta que ens explicarà que ha tingut alguns problemes amb el seu coet espacial i no ha pogut acabar la missió que tenia encomanada. Ens demana ajuda, però si el volem ajudar primer haurem de conèixer un munt de coses del espai, els planetes i les estrelles. Activitats: Gimcanes, jocs gegants, joc de nit i/o disco, etc.
Opció B - El follet del bosc: Ens vindrà a veure el follet més vell de tot el bosc i ens explicarà que està una mica trist perquè els ocells cada cop canten més fluix, les flors cada cop fan menys olor i els colors de la natura poc a poc s’apaguen. Això és perquè la gent no estima la muntanya com abans. Nosaltres podem canviar això!. Activitats: Gimcanes, excursions, jocs de nit i/o disco, etc.

CI

Opció A - El circ amagat: Un domador sense feres, ni carpa, ni circ busca reviure els dies on era una autèntica estrella pels nens/es de tot el món. Amb l’ajuda dels infants formarem una companyia completa de circ, practicarem malabars, ens disfressarem, buscarem a les feres del circ, etc. Activitats: Gimcanes de circ, tallers, malabars, joc de nit i/o disco, etc.
Opció B - El follet del bosc: Ens vindrà a veure el follet més vell de tot el bosc i ens explicarà que està una mica trist perquè els ocells cada cop canten més fluix, les flors cada cop fan menys olor i els colors de la natura poc a poc s’apaguen. Això és perquè la gent no estima la muntanya com abans. Nosaltres podem canviar això!. Activitats: Gimcanes, excursions, jocs de nit i/o disco, etc.

CM

Opció A - L’univers: A través d’un seguit de gimcanes, proves i activitats convertirem l’estada a la casa en un camp d’entrenament d’astronautes. Activitats: Gimcanes, tirolina, circuit aeri de ponts , escalada,  joc de nit i/o disco, etc.
Opció B - Fibló l’aventurer: En Fibló torna a casa després de voltar pel món durant 10 anys per resoldre un misteri que l’ha portat a viure un munt d’aventures a selves, deserts i illes solitàries. Ara amb totes les pistes reunides haurà de reviure el seus viatges per descobrir un secret amagat durant milers d’anys. Activitats: Aventura, tirolina, circuit aeri de ponts, reptes, joc de nit i /o disco, etc.

CS

Opció A - L’univers: A través d’un seguit de gimcanes, proves i activitats convertirem l’estada a la casa en un camp d’entrenament d’astronautes. Activitats: Gimcanes, tirolina, circuit aeri de ponts , escalada,  joc de nit i/o disco, etc..
Opció B - Cohesió de grup + aventura: En aquesta estada combinarem activitats de convivència amb activitats d’aventura on la diversió serà la clau d’ aquestes colònies, Activitats: Activitats d’aventura, tirolina, circuit aeri de ponts , reptes , jocs cooperatius, joc de nit i/o disco ,etc.

Tirolina, circuit de ponts aeris, gimcanes, sortides de natura, tir amb arc, orientació, cros de muntanya, etc.

GALERIA D'IMATGES

COM ARRIBAR-HI?

Amb tren

Tren R2

Per carreteres

A 43 km. de Barcelona per mitjà de l'autopista AP-7 sortida St.Celoni, agafar la carretera BV-5114 en direcció Campins. Un cop a la rotonda per agafar direcció Fogars de Montclús o Campins, pendre aquesta segona sortida i passat Campins, a uns 4 quilòmetres passat el nucli urbà trobareu un indicatiu a mà esquerre en direcció a Can Riera de Ciuret. Seguir la carretera fins arribar a la casa.

A 60 km. de Girona, per l'Autopista AP-7

Adressa-mapa

Brúixola Serveis de lleure i animació

Activitats per infants i joves, gimcanes, aventura, casal d'estiu, colònies escolar i d'estiu, animacions, festes, inflables, tallers, i molt més!

Abrir chat
Parla amb Brúixola
Hola 👋
Com et puc ajudar?