CAN RIERA DE CIURET

CASA DE COLÒNIES, RIERA DE CIURET

Riera de Ciuret és una masia restaurada situada en una  frondosa i plàcida vall  en el cor del Parc Natural del Montseny.

Un entorn privilegiat i d'una gran bellesa idoni per gaudir de la natura dins dels seus magnífics boscos d'alzines, roures, castanyers, etc...

 

FITXA TÉCNICA

Km de BCN 65
Places 120
Sales-Taller 2
CalefaccióSI
TVSI
BoscSI
JardíSI
PiscinaSI
Dret a CuinaSI
Jocs infantilsSI
Camp FutbolSI

MÉS DETALLS

EI + CI

El follet del castanyer centenari Fa molts i molts anys, molt a prop de la casa de colònies hi ha un castanyer centenari on i viu un follet. El follet del Castanyer centenari és un dels guaites del bosc i ha observat que des de fa un temps que els ocells canten cada cop menys, que les flors fan menys olor i tenen menys colors, que els arbres són tots iguals... ha esbrinat el perquè i és perquè estan tristos perquè les persones ja no fem aquelles coses que s hi agraden tant com escoltar els cants dels ocells, observar i olorar les flors, tocar i abraçar els arbres... i perquè tot això torni a passar el Follet del Castanyer centenari ens ensenyarà un munt de coses del bosc, escoltarem els sorals del bosc, observarem i olorarem flors i fins hi tot podrem anar a veure el Castanyer centenari..

CM + CS

El pastor Jep que ha de fer un Raid d’aventura Un dia en Jep va veure un cartell on anunciaven un dinar popular i s’hi va inscriure. El que no va veure és la part del damunt del cartel on explicava que era un raid d’aventura i que al acabar es faria un dinar popular. Tot junts farem una raid d’aventura i ajudarem al pastor Jep, però vigilem, no el desprestigiem que és un home fort i savi. Com agraïment en Jep ens ensenyarà una vida rural. Aprofitament de recursos forestals, reconèixer plantes medicinals, fer pasta de dents...
Gimcanes, sortides de natura, tir amb arc, orientació, cros de muntanya, etc.

GALERIA D'IMATGES

 

COM ARRIBAR-HI?

Amb tren

Tren R2

Per carreteres

A 43 km. de Barcelona per mitjà de l'autopista AP-7 sortida St.Celoni, agafar la carretera BV-5114 en direcció Campins. Un cop a la rotonda per agafar direcció Fogars de Montclús o Campins, pendre aquesta segona sortida i passat Campins, a uns 4 quilòmetres passat el nucli urbà trobareu un indicatiu a mà esquerre en direcció a Can Riera de Ciuret. Seguir la carretera fins arribar a la casa.

A 60 km. de Girona, per l'Autopista AP-7

Adressa-mapa

Brúixola Serveis de lleure i animació

Activitats per infants i joves, gimcanes, aventura, casal d'estiu, colònies escolar i d'estiu, animacions, festes, inflables, tallers, i molt més!