SANT JULIÀ

CASA DE COLÒNIES, SANT JULIÀ

Sant Julià és una casa de colònies de 87 places ubicada en un entorn molt bonic, agradable i tranquil.

Situada molt a prop de Vic i al costat de les Guilleries és una casa amb extenses zones verdes ideals per realitzar tota mena d’activitats, gaudint al mateix temps d’un entorn natural privilegiat.

FITXA TÉCNICA

LocalitzacióSant Julia de Vilatorta
Places127
Km de BCN75
CalefaccióSI
PiscinaSI
Sales2
Bosc propiSI
Camp FutbolSI
Camp BàsquetSI
Dret a cuinaSI
Tirolina1
RocòdromSI
Billar, ping-pong i futbolíSI

MÉS DETALLS

EI + CI

Opció A - L’astronauta: Ens visitarà un astronauta que ens explicarà que ha tingut alguns problemes amb el seu coet espacial i no ha pogut acabar la missió que tenia encomanada. Ens demana ajuda, però si el volem ajudar primer haurem de conèixer un munt de coses del espai, els planetes i les estrelles. Activitats: Gimcanes, jocs gegants, joc de nit i/o disco, etc.
Opció B - En Fabulí i els mil i un contes: En Fabulí és un estrambòtic personatge ansiós per explicar contes i històries ja que no troba a qui explicar-los. El grup s’ofereix a escoltar-lo i comença una història on:
“un flautista amb caputxeta que buscava aneguets lletjos va convidar a sopar al emperador i als tres porquetes que fugien d’en Patufet...”.... o no era així?
Els nens i nenes hauran de reviure un munt de faules i contes per tal d’ordenar els fets i personatges de les històries d’en Fabulí. Activitats: Gimcanes, jocs, representacions teatrals, dinàmiques, jocs de nit i/o disco, etc.

CM

Opció A - Fibló l'aventurer: En Fibló torna a casa després de voltar pel món durant 10 anys per resoldre un misteri que l’ha portat a viure un munt d’aventures a selves, deserts i illes solitàries. Ara amb totes les pistes reunides haurà de reviure el seus viatges per descobrir un secret amagat durant milers d’anys. Activitats: Tirolina, escalda, reptes, joc de nit i /o disco, etc.
Opció B - Cohesió de grup + aventura: En aquesta estada combinarem activitats de convivència amb activitats d’aventura on la diversió serà la clau de aquestes colònies, Activitats: Activitats d’aventura, reptes , jocs cooperatius, joc de nit i/o disco ,etc.
Gimcanes, excursions, sortides de natura, tir amb arc, rocòdrom, orientació, escala d'helicòpter, tirolina, etc.

GALERIA D'IMATGES

COM ARRIBAR-HI?

Clica per veure el MAPA

 

Brúixola Serveis de lleure i animació

Activitats per infants i joves, gimcanes, aventura, casal d'estiu, colònies escolar i d'estiu, animacions, festes, inflables, tallers, i molt més!

Abrir chat
Parla amb Brúixola
Hola 👋
Com et puc ajudar?