ACTIVITATS TEMÀTIQUES

Ben aprop de casa, a la serra de Collserola, trobarem arees de lleure equipades amb taules picnic, bar, wc i grans espais d'esbarjo i naruralesa on realitzem les nostres activitats temàtiques.

activitats infantils

El cos ens parla

Jocs d’expressió d’emocions a través del cos. Farem una rotació de diferents racons que ens ajudaran a conèixe’ns una mica millor, conèixer el nostre cos i aprendre a expressar-nos amb el llenguatge corporal. Tot això ho aconseguirem a través de representacions teatrals, dinàmiques, jocs, disfressant-nos, etc.
EI, CI, CM

excursio infantil

Culturjoc

Obrirem fronteres als jocs, danses i tradicions d’arreu del món. Descobrireu amb aquesta activitat com passen el temps els nens de Sud Amèrica, quins jocs practiquen a l’orient o com són les màscares africanes.
Tots els participants passaran per diferents racons que els aproparan algunes cultures i els faran participar d’elles. Aprendran diferents jocs i danses d’arreu del món i cada participant es farà una màscara africana que després podrà endur-se a casa com a record d’aquest passeig per les cultures.
CI, CM i CS

Activitats de dia Brúixola

L’univers dels astronautes

Farem tot un seguit de proves lúdiques i divertides on els nens passaran per diferents planetes realitzant diferents proves segons el planeta on aterrin i les seves peculiaritats.
EI, CI, CM i CS

excursio infantil

Granja i Hort

Visita la masia de El Pol on podràs veure els animals, aprendre aspectes de la vida rural i fins i tot plantar verdures a l'hort.
EI, CI, CM

Activitats infantils

Multiesport

Proposarem diferents esports perquè els participants puguin anar fent una rotació i practicar una estona cada un. Alguns d'aquests seran: bàdminton, hoquei, tennis, vòlei, bitlles catalanes, etc.
CM, CS

Activitat infantil

Reptes

Els participants hauran d'aconseguir superar uns reptes col•lectius on posarem a prova el treball en equip, la compenetració, la capacitat de concentració i l'habilitat mitjançant jocs dinàmics i engrescadors .
CM, CS i ESO

Activitat infantils

Jocs Gegants

Que millor que uns jocs a mida GEGANT per gaudir al màxim de molts jocs tradicionals i d’altres més innovadors de manera diferent. Jugarem al Mikado gegant, amb dianes gegants , al twister gegant, al domino, amb puzles gegants, pilotes gegants, etc.
EI, CI i CM

Activitats de dia Brúixola

Nadal

Nadales, pessebres...Vine a celebrar amb nosaltres la festa del Tió a les nostres cases de colònies.
EI, CI, CM

excursio infantil

Jocs d’aigua

De manera rotativa anirem passant per diferents proves dins d’una gimcana lúdica on les proves estaran directament relacionades amb l’aigua. Acabarem el matí amb una remullada general de tots els participants.
EI+PR

 

Brúixola Serveis de lleure i animació

Activitats per infants i joves, gimcanes, aventura, casal d'estiu, colònies escolar i d'estiu, animacions, festes, inflables, tallers, i molt més!

Abrir chat
Parla amb Brúixola
Hola 👋
Com et puc ajudar?