AVENTURA

Practica esports d'aventura amb Brúixola!
Podràs gaudir fent escalada, tir amb arc, tirolina, pont de mico, cursa d'orientació, rappel, escala d'helicòpter, i altres esports a consultar.
Totes les nostres activitats estan guiades per tècnics especialistes i complint totes les mesures de seguretat.
CM, CS, ESO

aventura nens

ESCALADA

Amb tots els materials de seguretat necessaris i monitors especialitzats en escalada pujarem per una paret equipada amb preses d’escalada.
CI, CM, CS i ESO

aventura nens

VIA FERRADA

Itinerari horitzontal en alçada equipat amb diversos materials com grapes, preses, passamans i cadenes que haurem de recórrer equipats amb arnes, casc i cintes per la via ferrada.
CM i CS

aventura nens

CIRCUIT DE PONTS

Farem un recorregut per diferents ponts en alçada on cada participant aprendrà a auto-assegurar-se per passar de pont a pont (.Pont de Mico, Pont Tibetà, Passarel·la de Troncs...).
CS i ESO

aventura nens

ELECTRON O ESCALA D’HELICÒPTER

Escala mòbil de corda fixada a un arbre. És una simulació d’una escala de rescats d’helicòpter. Els participants aniran assegurats amb arnés, corda i casc.
CS i ESO

aventura nens

TIROLINES

Equipats amb tots els elements de seguretat necessaris I amb l’ajuda de monitors especialitzats lliscarem amb una politja per un cable d’acer suspès en l’aire que uneix amb inclinació dos dels arbres que formen part del bosc de la casa de colònies.
CI, CM, CS i ESO

ORIENTACIÓ

Diversos equips , una brúixola, un mapa i molt bona vista són els elements per aconseguir trobar totes les fites i ser els primers a completar el circuit que us proposem. Una oportunitat emocionant i divertida d’aprendre, treballar en equip.
CM, CS i ESO

aventura nens

CIRCUITS DE VEHICLES RODATS

Farem un seguit de circuits alguns de velocitats , uns altres d’habilitats ,etc amb vehicles de rodes com per exemple: Easy roller, balance trikes, trikes, patinets, karts a pedals etc.
CI, CM i CS

aventura infantil

BICICLETA – BTT

Circuits amb bicicletes de muntanya.
CS i ESO

TIR AMB ARC

Practicarem aquest esport ple de sensacions on posarem a prova la nostra punteria, precisió i capacitat de concentració en cada tir.
CM, CS i ESO

aventura nens

APILACAIXES

Activitat d’aventura on haurem d’anar apilant caixes alhora que anem pujant de nivell pujats a sobre d’elles. CS i ESO

 
 

Brúixola Serveis de lleure i animació

Activitats per infants i joves, gimcanes, aventura, casal d'estiu, colònies escolar i d'estiu, animacions, festes, inflables, tallers, i molt més!

Abrir chat
Parla amb Brúixola
Hola 👋
Com et puc ajudar?