GIMCANES

Ben aprop de casa, a la serra de Collserola, trobarem arees de lleure equipades amb taules picnic, bar, wc i grans espais d'esbarjo i naruralesa on realitzem les nostres gimcanes.

El món dels Indis

La Gimcana dels Indis ens transportarà al seu fabulós món, les seves tradicions i els seus jocs. Ens podrem disfressar d’indis, jugar, coneixerem les seves cançons, danses, farem collarets, ens pintarem la cara com ells, etc.

EI, CI i CM

Els Pirates del mar

El pirata Barba Negre creu que som mariners d’aigua dolça... Així que ens repta a superar les proves d’iniciació a la pirateria on haurem de córrer, saltar i riure si ens volem guanyar el seu respecte.

EI, CI, CM i CS

La màquina del temps

La Gimcana de la màquina del temps ens transportarà pels moments històrics més singulars de la humanitat. De la prehistòria al futur passant per la època medieval o el món Romà. Amb proves d’habilitat i esportives, posarem a prova l’ingeni.

CI, CM, CS

gimcanes infantils

Contes Tradicionals

Ens rebrà un conta-contes al que li agrada molt explicar histories , però que està una mica trist perquè fa molt que ningú li demana que n’expliqui un i per això algunes de les histories que ell coneixia les està començant a oblidar. Farem un seguit de jocs i dinàmiques per refrescar-li la memòria.

EI, CI

Els colors

Gimcana on mitjançant proves i jocs treballem els diferents colors que ens envolten tot desenvolupant les sensacions i sentiments que ens desperten cadascun d’ells.

EI, CI

L’aprenent de Mag

Als boscos hi viuen diferents ésser peculiars com ara fades, mags, follets i bruixots... ens vindran a veure perquè necessita comprovar les nostres aptituds màgiques ja que necessiten de la nostra ajuda per poder continuar vivint en aquets boscos en pau I harmonia.

EI, CI i CM

Els insectes dels bosc

Ens vindrà a veure un follet del bosc. Ens explicarà que ell viu al bosc acompanyat d’uns molt bons amics, els insectes. El Follet està amoïnat perquè ells estan marxant perquè la gent no els respecta, els aixafa i els empipa. El follet ens explicarà que això passa perquè molts cops no els entenem i no pensem l’important que són aquets petits essers pel planeta terra. El Follet ens convidarà a coneixe’ls una mica millor amb un seguit de proves.

EI, CI, CM

gimcanes infantils

El Circ

Ens visitarà un personatge molt peculiar del circ. Ens explicarà que ha perdut a la resta de components del circ i que necessita tornar a muntar la companyia durant un dia per poder realitzar un espectacle molt important. L’haurem d’ajudar , així que per un dia ens comportarem com artistes de circ. Aprendrem a fer servir diferents elements malabars i a més farem proves de punteria, equilibris, habilitats, etc.

EI, CI, CM

gimcanes infantils

Medieval

Ens vindran a veure la princesa i el Rei. Ens explicaran que necessiten que els ajudem i per això ens haurem de convertir en princeses i cavallers realitzant una sèrie de proves de destresa típiques de l’edat medieval com ara: punteria, justes medievals, circuits d’habilitats, equilibris, etc. Serem capaços? Segur que si!

EI, CI, CM

 

Brúixola Serveis de lleure i animació

Activitats per infants i joves, gimcanes, aventura, casal d'estiu, colònies escolar i d'estiu, animacions, festes, inflables, tallers, i molt més!

Abrir chat
Parla amb Brúixola
Hola 👋
Com et puc ajudar?