NATURA

Gaudeix de la natura a Collserola, Sta. Fe del Montseny, St. LLorenç de Munt i la serra de l'Obac...

activitat infantils

ESCOLA DE NATURA

Itinerari de descoberta del bosc amb un dossier de treball adaptat a les diferents edats on coneixerem flora, fauna i trets característics de la zona o parc natural on es realitza l’activitat.
- Collserola
- Montserrat
- Montseny
- Parc Natural Sant Llorenç de Munt i L’Obac
CM, CS, ESO

natura per nens

BOSC DELS SENTITS

Itinerari de descoberta del bosc on, amb l’ajut d’activitats i jocs, es treballarà la flora, la fauna i en general els trets més característics del bosc mediterrani posant a prova quatre dels cinc sentits: el tacte, la vista l’oïda i l’olfacte. Algunes d’aquestes proves són: concurs d’olors, el camí fosc, escoltar els sorolls de la muntanya, tacte d’elements naturals, colors del bosc, etc.
EI, CI i CM

Natura a Brúixola

ORIENTACIÓ

La cursa d’orientació és un circuit on els participants ajudats per diferents materials com són la brúixola, el mapa, el full de control... hauran de trobar les fites que els hi demana el mapa. Les fites estan penjades per tot el recorregut de la cursa. En funció de l’edat dels participant la dificultat augmenta, ja sigui per la distància del recorregut, per un augment en el número de fites que han de trobar, etc.
CM, CS, ESO

 

Brúixola Serveis de lleure i animació

Activitats per infants i joves, gimcanes, aventura, casal d'estiu, colònies escolar i d'estiu, animacions, festes, inflables, tallers, i molt més!

Abrir chat
Parla amb Brúixola
Hola 👋
Com et puc ajudar?