TALLERS

Vine a les nostres cases de colònies a realitzar algun dels nostres tallers temàtics.

Brúixola ofereix un gran ventall de tallers molt variats i per a totes les edats.
Tallers on ens nens experimenten amb la pràctica i diversió, fent ús dels recursus apropiats per a cada taller. Pensats i dissenyats pel desenvolupament dels nens motivant la seva creativitat i imaginació, el treball individual i en equip, i sobretot passar-ho d'allò més bé!

EI, CI, CM, CS

Tallers nens Brúixola

CIRC

Per un dia ens comportarem com artistes de circ. Aprendrem a fer servir diferents elements malabars i practicarem les tècniques per fer-los servir. Alguns d’aquests són diàbolos, plats xinesos, pals del diable, cercles, maces, boles malabars, cinta d’equilibris. A més ens construirem les nostres pròpies boles de malabars.
CM i CS

Tallers nens Brúixola

SARRONET

Cada participant es farà artesanalment un sarronet que podrà dur penjat del coll i que podrà fer servir per guardar amulets. Per això després farem una volta pel bosc de la casa a veure si trobem alguna cosa que guardar-la dins.
CM i CS

tallers per nens

MÀSCARES

Amb diferents materials ens construirem les nostres màscares. El tipus de màscara anirà en funció de l’ambientació de l’activitat.
CI, CM i CS

tallers per nens

PASTES DE DENTS

Anirem a descobrir diferents plantes i les seves propietats i amb alguna d'elles elaborarem una pasta per la nostra higiene bucal.

Tallers nens Brúixola

CUINA

Aprendrem a preparar diferents tipus de menjar, la seva elaboració, quins són els seus ingredients, com és cuinen, etc. Podrem escollir una taller de pizzes, un taller de postres com batuts, galetes, pastisos, etc. i per temporada també de panellets.
EI, CI, CM i CS

Tallers nens Brúixola

POTS DE SAL

De cada país que visita el nostre explorador, ens porta sorra. La porta de les seves platges, de les seves dunes, el seus deserts, etc. Avui nosaltres farem el nostre propi viatge imaginari i de cada lloc que visitem portarem la nostra pròpia sorra que ajuntarem en un pot de sorres de colors.
CI i CM

tallers per nens

QUADRE DE MAR

Farem un quadre amb motius mariners. Petxines, sorra, restes marines, etc. formaran part del nostre quadre marí. Podrem fer una paisatge típic mariner, dibuixar un peix amb petxines o tot allò que la nostra imaginació ens ajudi a fer.
EI, CI i CM

Tallers nens Brúixola

QUADRE DE FLORS

Anirem a recollir flors, fulles, pals, fruits, etc. al bosc. Després amb tot el que hem recollit ens farem el nostre quadre de flors que pintarem i on enganxarem tot el que hem trobat.
EI, CI i CM

tallers per nens

HERBARI

Anirem al bosc a recollir flors i fulles típiques del bosc mediterrani i a partir d’elles crearem el nostre herbari amb espècies com el pi blanc, el roure, l’alzina, el bruc, l’estepa, etc.
CM i CS

tallers per nens

SAMARRETES

No oblideu portar-vos de casa una samarreta blanca, tot i que no tornarà d’aquest color. Us explicarem diferents tècniques per a fer diferents estampats a la vostra samarreta. Un cop trieu el disseny ja només caldrà que apliqueu els diferents tints de colors i ja tindreu la vostra samarreta nova.
CM i CS

tallers per nens

UNGÜENTS

Amb cera verge d'abella i plantes medicinals farem un ungüent que després ens podrem emportar a casa com a record.

Tallers nens Brúixola

JOCS DE TAULA

Amb una fusta, fang i un munt d’idees construirem el nostre tres en ratlla.
CI, CM i CS

tallers per nens

RELLOTGE DE SOL

Ens construirem un rellotge de sol per poder mesurar el temps com feien els antics cavallers medievals. Haurem de mesurar graus amb un transportador d'angles, dibuixar un rosa dels vents i preparar-ho tot perquè sigui un rellotge el més exacte possible
CS i ESO

tallers per nens

PLANETES

Cada participant es farà el seu planeta de record. Amb unes boles de porexpan i cartolines construirem unes maquetes del planeta Saturn ben maques i ben acolorides que ens recordaran l’estada a l’escola d’astronautes.
CI i CM

tallers per nens

NUSOS

Farem un taller de nusos on aprendrem diferents maneres de fer nusos, els seus noms i perquè es fa servir cadascun d’ells.
CM, CS i ESO

tallers per nens

CANDELER

Cada nen i nena es construirà un candeler amb una espelma decorada amb fang i plastilina. Després l’envernissarem perquè quedi ben brillant.
CM i CS

tallers per nens

BOSSES D’OLORS

Ens farem una bossa d’olors amb plantes aromàtiques que nosaltres mateixos collirem al bosc. També farem una etiqueta amb el nostre nom i el nom de les plantes que hem posat a dintre.
EI, CI i CM

 

Brúixola Serveis de lleure i animació

Activitats per infants i joves, gimcanes, aventura, casal d'estiu, colònies escolar i d'estiu, animacions, festes, inflables, tallers, i molt més!

Abrir chat
Parla amb Brúixola
Hola 👋
Com et puc ajudar?