QUI SOM

A Brúixola som una agència amb més de vint-i-cinc anys d'experiència que us oferim tot un seguit d'activitats per infants i joves. Adreçat a escoles, esplais, agrupaments i en general a tots aquells que vulguin gaudir d'uns espais naturals preparats i adequats amb les comoditats que comporta l'estada a una casa de colònies o bé amb la satisfacció de conviure un dia amb la natura.

Des de Brúixola volem fer-te arribar aquesta proposta, recolzada per un equip de professionals del lleure, amb un important bagatge i disposats a fer que les teves idees es facin realitat. Tenim la seguretat i el coneixement de fer una feina ben feta, durant la qual, tant infants, com joves i adults, gaudirem d'un seguit d'activitats, on l'aprenentatge, el dinamisme i la diversió, es donen la mà per aconseguir treure el màxim profit del temps que decideixis compartir amb nosaltres.

  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image

Brúixola Serveis de lleure i animació

Activitats per infants i joves, gimcanes, aventura, casal d'estiu, colònies escolar i d'estiu, animacions, festes, inflables, tallers, i molt més!

Abrir chat
Parla amb Brúixola
Hola 👋
Com et puc ajudar?