lleure

EUROSTAGE

El Món dels Pirates
Hi ha moltes coses que no sabem dels pirates…
Vine a descobrir-les a Eurosatge, mitjançant activitats i jocs ens traslladarem al fantàstic món del mar.

LLegir més

convivencies a catalunya

CAN FONT

Els Mags a la Natura
Els boscos de Can Font tenen secrets que ens volen explicar a través de les aventures dels follets i fades que hi viuen. Ells i elles ens portaran a conèixer la natura i mitjançant jocs, proves i tallers ens endinsarem en el seu món.

LLegir més

campaments catalunya

ELS CLAPERS

CASA DE COLÒNIES, ELS CLAPERSLa Masia els Clapers es troba dins el municipi de Santa Maria d’Oló, just en ple Pla del Bages. La casa data del segle XVII i, encara que al llarg dels darrers anys s’ha anat transformant, respecte l’estil de masia catalana de l’època. La masia, envoltada de boscos i natura i […]

LLegir més

CAN RIERA DE CIURET

CASA DE COLÒNIES, RIERA DE CIURETRiera de Ciuret és una masia restaurada situada en una  frondosa i plàcida vall  en el cor del Parc Natural del Montseny.Un entorn privilegiat i d’una gran bellesa idoni per gaudir de la natura dins dels seus magnífics boscos d’alzines, roures, castanyers, etc… FITXA TÉCNICAKm de BCN 65Places 120Sales-Taller 2CalefaccióSITVSIBoscSIJardíSIPiscinaSIDret a CuinaSIJocs infantilsSICamp FutbolSIMÉS […]

LLegir més

campaments catalunya

EL PINAR

L’Univers dels astronautes
Un parc aeri, una sala del cel, un observatori… aquestes són algunes de les activitats, que ambientades en l’espai faran de les colònies un camp d’entrenament per autèntics astronautes!!!

LLegir més

Brúixola Serveis de lleure i animació

Activitats per infants i joves, gimcanes, aventura, casal d'estiu, colònies escolar i d'estiu, animacions, festes, inflables, tallers, i molt més!