CAN FONT

CASA DE COLÒNIES, CAN FONT

Can Font és una casa de colònies amb moltes instal·lacions esportives que possibilita practicar l'esport en un marc incomparable.

Els seus boscos d’alzina i pi, possibiliten un munt d’activitats i passejades per poder fer amb petits i grans.

FITXA TÉCNICA

LocalitzacióBrunyola
Places100
Sales3
CalefaccióSI
Km de BCN95
Camp BàsquetSI
Rocòdroms2
Camp FutbolSI
Bosc propiSI
SorralSI
PiscinaSI

MÉS DETALLS

EI + CI

En Tip i en Tap Aquests dos germans sempre desafiant-se no saben viure junts però tampoc separats. En Tip és un mag que sempre vol actuar primer i en Tap un divertit pallasso que li fum enlaire tots els trucs.
L’astronauta Ens visitarà un astronauta que ens explicarà que ha tingut alguns problemes amb el seu coet i no ha pogut acabar la missió que tenia encomanada. Ens demana ajuda, però si el volem ajudar primer haurem de conèixer un munt de coses del espai, els planetes i les estrelles.

CM+CS

Làzarus, Màgic i salvatge En Lazarus, és un mag esquerp que habita aquestes contrades. Tant tímid com poderós no es deixa veure fàcilment, però si seguim les pistes el trobarem. Aquests dies ens endinsarem en un món que combina màgia, il·lusió i aventura convertint l’estada en una experiència tan intensa que trigarem molt de temps a oblidar.
L’univers A través d’un seguit de gimcanes, proves i activitats convertirem l’estada a la casa en un camp d’entrenament d’astronautes.
Gimcanes, excursions, sortides de natura, escalada, electron, tir amb arc, orientació, cros de muntanya, etc

GALERIA D'IMATGES

COM ARRIBAR-HI?

Clica per veure el MAPA

Amb tren

Tren RENFE, regionals i rodalies, fins a Sils.

Autobus A Santa Coloma de Farners existeix un servei d’autobusos de línia local i comarcal

Per carreteres

A 100 km. de Barcelona per mitjà de l'Autopista AP7, sortida 8 Riudellots, incorporar-se a C-25 direcció Vic/Lleida. Sortida 225 Santa Coloma de F.-Anglès. Direcció Anglès fins a desviament a Brunyola.

A 28 km de Girona

Brúixola Serveis de lleure i animació

Activitats per infants i joves, gimcanes, aventura, casal d'estiu, colònies escolar i d'estiu, animacions, festes, inflables, tallers, i molt més!