CAN FONT

CASA DE COLÒNIES, CAN FONT

Can Font és una casa de colònies amb moltes instal·lacions esportives que possibilita practicar l'esport en un marc incomparable.

Els seus boscos d’alzina i pi, possibiliten un munt d’activitats i passejades per poder fer amb petits i grans.

FITXA TÉCNICA

LocalitzacióBrunyola
Places100
Sales3
CalefaccióSI
Km de BCN95
Camp BàsquetSI
Rocòdroms2
Camp FutbolSI
Bosc propiSI
SorralSI
PiscinaSI

MÉS DETALLS

EI + CI

Opció A - L’astronauta: Ens visitarà un astronauta que ens explicarà que ha tingut alguns problemes amb el seu coet espacial i no ha pogut acabar la missió que tenia encomanada. Ens demana ajuda, però si el volem ajudar primer haurem de conèixer un munt de coses del espai, els planetes i les estrelles. Activitats: Gimcanes, jocs gegants, joc de nit i/o disco, etc.
Opció B - El follet del bosc: Ens vindrà a veure el follet més vell de tot el bosc i ens explicarà que està una mica trist perquè els ocells cada cop canten més fluix, les flors cada cop fan menys olor i els colors de la natura poc a poc s’apaguen. Això és perquè la gent no estima la muntanya com abans. Nosaltres podem canviar això!. Activitats: Gimcanes, excursions, jocs de nit i/o disco, etc.

CM

Opció A - L’univers: A través d’un seguit de gimcanes, proves i activitats convertirem l’estada a la casa en un camp d’entrenament d’astronautes. Activitats: Gimcanes, activitats d’aventura, joc de nit i/o disco, etc.
Opció B - Fibló l'aventurer: En Fibló torna a casa després de voltar pel món durant 10 anys per resoldre un misteri que l’ha portat a viure un munt d’aventures a selves, deserts i illes solitàries. Ara amb totes les pistes reunides haurà de reviure el seus viatges per descobrir un secret amagat durant milers d’anys. Activitats: Aventura, reptes, joc de nit i /o disco, etc.

CS

Opció A - L’univers: A través d’un seguit de gimcanes, proves i activitats convertirem l’estada a la casa en un camp d’entrenament d’astronautes. Activitats: Gimcanes, activitats d’aventura, joc de nit i/o disco, etc.
Opció B - Cohesió de grup + aventura: En aquesta estada combinarem activitats de convivència amb activitats d’aventura on la diversió serà la clau de aquestes colònies, Activitats: Activitats d’aventura, reptes , jocs cooperatius, joc de nit i/o disco ,etc.

Tirolina, gimcanes, excursions, sortides de natura, escalada, electron, tir amb arc, orientació, cros de muntanya, etc

GALERIA D'IMATGES

COM ARRIBAR-HI?

Clica per veure el MAPA

Amb tren

Tren RENFE, regionals i rodalies, fins a Sils.

Autobus A Santa Coloma de Farners existeix un servei d’autobusos de línia local i comarcal

Per carreteres

A 100 km. de Barcelona per mitjà de l'Autopista AP7, sortida 8 Riudellots, incorporar-se a C-25 direcció Vic/Lleida. Sortida 225 Santa Coloma de F.-Anglès. Direcció Anglès fins a desviament a Brunyola.

A 28 km de Girona

Brúixola Serveis de lleure i animació

Activitats per infants i joves, gimcanes, aventura, casal d'estiu, colònies escolar i d'estiu, animacions, festes, inflables, tallers, i molt més!

Abrir chat
Parla amb Brúixola
Hola 👋
Com et puc ajudar?