CRÈDITS DE SÍNTESI

El crèdit de síntesi és un conjunt d'activitats interdisciplinàries, concebudes per comprovar si l’alumne ha adquirit els objectius establerts en les diverses àrees curriculars. És un treball pràctic que fomenta el treball en grup, la recerca i la relació amb l'entorn.

Els alumnes hauran de treballar en equip i individualment i en finalitzar el crèdit hauran de presentar el treball realitzat i l'hauran d'exposar davant d'un tribunal format per professors/res de l'institut que n'avaluarà el contingut, la presentació i la cooperació entre els diferents membres del grup.

A Brúixola us proposem tres propostes didàctiques de crèdit de síntesi en tres de les notres cases de colònies.

  • Demo Image
Històries d’aigua

Històries d’aigua

El Montseny, un massís amb molta màgia i ple de llegendes entorn de l’aigua.
Gualba ens obre les portes i ens explica llegendes entorn de les seves aigües.

El Pinatar

Els Maquis

Els Maquis

Castellnou va ser l’últim poble que va veure en Caracremada. Ens endinsarem dins de la la història tot coneixent la flora i la fauna d’un entorn natural privilegiat.

Dom Bosco

La Mediterrània i el seu litoral

La Mediterrània i el seu litoral

Des de Caldes d’Estrac, descobrirem els secrets més ben guardats del nostre litoral i l'influència del turisme a la zona.

Eurostage

Brúixola Serveis de lleure i animació

Activitats per infants i joves, gimcanes, aventura, casal d'estiu, colònies escolar i d'estiu, animacions, festes, inflables, tallers, i molt més!

Abrir chat
Parla amb Brúixola
Hola 👋
Com et puc ajudar?