EL PINATAR

CASA DE COLÒNIES, EL PINATAR

El Pinatar és una gran casa de colònies amb capacitat per 200 persones. Compta amb diverses pistes esportives, amplies sales interiors, un pavelló cobert de 1000 m2 i un parc d‘aventura amb vuit ponts penjants i una exclusiva via ferrada.

Situada a la falda del Montseny està envoltada de boscos de pins i roures, que ens faran gaudir del munt d’activitats de les que podreu gaudir tant petits com grans.

FITXA TÉCNICA

LocalitzacióGualba
Places200
Km de BCN55
CalefaccióSI
TVSI
Sales4
Rocòdroms5
Pavelló cobert100m2
Bosc propiSI
Pista patinatgeSI
Camp FutbolSI
Camp BàsquetSI
PiscinaSI
Circuit ponts aerisSI
Via ferrada infantilSI

MÉS DETALLS

EI

Opció A - Chufi, el bufó reial: En Chufi és el bufó del Castell. Es passa el dia rient i fent riure a tothom però a la persona a qui més hauria de fer riure, el rei, no li fa gens de gràcia. Si en Chufi no l'aconsegueix fer riure haurà de marxar del castell. Necessitarem tota l’ajuda dels nens/es per descobrir com fer riure el rei. Activitats: Gimcanes, representacions teatrals, joc de nit i/o disco, etc..
Opció B - El follet del Montseny: Ens vindrà a veure el follet més vell de tot el Montseny i ens  explicarà que està una mica trist perquè els ocells cada cop canten més fluix, les flors cada cop fan menys olor i els colors de la natura poc a poc s’apaguen. Això és perquè la gent no estima la muntanya com abans. Nosaltres podem canviar tot això. Activitats: Gimcanes, descoberta de bosc, excursions, jocs i dinàmiques, jocs de nit i/o disco, etc.

CI

Opció A - El follet del Montseny: Ens vindrà a veure el follet més vell de tot el Montseny i ens  explicarà que està una mica trist perquè els ocells cada cop canten més fluix, les flors cada cop fan menys olor i els colors de la natura poc a poc s’apaguen. Això és perquè la gent no estima la muntanya com abans. Nosaltres podem canviar tot això. Activitats: Gimcanes, descoberta de bosc, excursions, jocs i dinàmiques, jocs de nit i/o disco, etc.
Opció B - Els cavallers medievals: Al castell del Pinatar hi viuen una princesa i el seu pare que és el Rei del Castell. A les afores del castell hi viu un drac que fa dies que esta enfadat però ni la princesa ni el Rei saben descobrir el perquè. Segur que entre tots podrem resoldre el misteri. Activitats: Torneig medieval, escalada, excursions, joc de nit i/o disco, etc.

CM

Opció A - Els cavallers medievals: Al castell del Pinatar hi viuen una princesa i el seu pare que és el Rei del Castell. Busquen cavallers per defensar el castell d’un drac i per aconseguir-ho, els nois i noies hauran de transformar-se en cavallers i demostrar totes les seves habilitats. Activitats: Torneig medieval, circuit de ponts aeris, tirolina, via ferrada, tir amb arc, excursions, joc de nit i/o disco, etc.
Opció B - Jep, el pastor aventurer: En Jep, un pastor que viu aprop del Pinatar un dia va veure un cartell on anunciaven un dinar popular i s’hi va inscriure. No va veure la part del damunt del cartel on explicava que era un raid d’aventura amb un dinar popular al finalitzar el raid. Tot junts ajudarem al pastor Jep a preparar-se pel raid d’aventura. Activitats: Tirolina, circuit de ponts aeris, escalada, via ferrada, cros de muntanya, orientació, joc de nit i/o disco, etc.

CS

Opció A - Jep, el pastor aventurer: En Jep, un pastor que viu aprop del Pinatar un dia va veure un cartell on anunciaven un dinar popular i s’hi va inscriure. No va veure la part del damunt del cartel on explicava que era un raid d’aventura amb un dinar popular al finalitzar el raid. Tot junts ajudarem al pastor Jep a preparar-se pel raid d’aventura. Activitats: Circuit de ponts aeris, tirolina, escalada, escala mòbil de troncs, via ferrada, cros de muntanya, orientació, joc de nit i/o disco, etc..
Opció B - Cohesió de grup + aventura: En aquesta estada combinarem activitats de convivència amb activitats d’aventura on la diversió serà la clau d’ aquestes colònies, Activitats: Activitats d’aventura, reptes , jocs cooperatius, joc de nit i/o disco ,etc.
Gimcanes, excursions, sortides de natura, tir amb arc, rocòdrom, orientació, escala d'helicòpter, tirolina, circuit de ponts aeris, via ferrada, etc.

GALERIA D'IMATGES

COM ARRIBAR-HI?

Clica per veure el MAPA

Amb tren
De l'estació de Gualba-La Batlloria fins a la casa hi ha 4 km. per el Camí Ral

Per carreteres
A 50 km. de Barcelona per mitjà de l'Autopista A-7, sortida 11 (Sant Celoni - Baix Montseny)
A 42 km. de Girona, per l'Autopista A-7 sortida 10 (Hostalric)

Desde Barcelona
Preneu la AP-7 cap a Girona/​França.
Incorporeu-vos a C-33.
Preneu la sortida 11 cap a Sant Celoni/​Montseny.
A 5,9 km rotonda, agafeu la tercera sortida.
Continueu recte cap a BV-5115.
2,9 km Gualba

Project Description

Brúixola Serveis de lleure i animació

Activitats per infants i joves, gimcanes, aventura, casal d'estiu, colònies escolar i d'estiu, animacions, festes, inflables, tallers, i molt més!

Abrir chat
Parla amb Brúixola
Hola 👋
Com et puc ajudar?