EL PINATAR

CASA DE COLÒNIES, EL PINATAR

El Pinatar és una gran casa de colònies amb capacitat per 200 persones. Compta amb diverses pistes esportives, amplies sales interiors, un pavelló cobert de 1000 m2 i un parc d‘aventura amb vuit ponts penjants i una exclusiva via ferrada.

Situada a la falda del Montseny està envoltada de boscos de pins i roures, que ens faran gaudir del munt d’activitats de les que podreu gaudir tant petits com grans.

FITXA TÉCNICA

LocalitzacióGualba
Places200
Km de BCN55
CalefaccióSI
TVSI
Sales4
Rocòdroms5
Pavelló cobert100m2
Bosc propiSI
Pista patinatgeSI
Camp FutbolSI
Camp BàsquetSI
PiscinaSI
Circuit ponts aerisSI
Via ferrada infantilSI

MÉS DETALLS

EI + CI

1. El follet del Montseny Ens vindrà veure el follet més vell de tot el Montseny i ens explicaran que està una mica trist perquè els ocells cada cop cantaran més fluix, les flors cada cop faran menys olor i els colors de la natura poc a poc s’apaguen. Això es perquè la gent no estima la muntanya com abans. Nosaltres podem canviar tot això.
2. Chufi el Bufó En Chufi és el bufó del Castell. Es passa el dia rient i fent riure a tothom però a la persona a qui més hauria de fer riure, el rei, no li fa gens de gràcia. Si en Chufi no l'aconsegueix fer riure haurà de marxar del castell. Necessitarem tota l’ajuda dels nens/es per descobrir com fer riure el rei.

CM+CS

1 En Jep un pastor que viu aprop del Pinatar un dia va veure un cartell on anunciaven un dinar popular i s’hi va inscriure. No va veure la part del damunt del cartel on explicava que era un raid d’aventura amb un dinar popular al finalitzar el raid. Tot junts ajudarem al pastor Jep a preparar-se pel raid d’aventura.
2. Els cavallers medievals Al castell del Pinatar hi viuen una princesa i el seu pare que és el Rei del Castell. Busquen cavallers per defensar el castell d’un drac i per aconseguir-ho, els nois i noies hauran de transformar-se en cavallers i demostrar les seves habilitats.
Gimcanes, excursions, sortides de natura, tir amb arc, rocòdrom, orientació, escala d'helicòpter, tirolina, circuit de ponts aeris, via ferrada, etc.

GALERIA D'IMATGES

COM ARRIBAR-HI?

Clica per veure el MAPA

Amb tren
De l'estació de Gualba-La Batlloria fins a la casa hi ha 4 km. per el Camí Ral

Per carreteres
A 50 km. de Barcelona per mitjà de l'Autopista A-7, sortida 11 (Sant Celoni - Baix Montseny)
A 42 km. de Girona, per l'Autopista A-7 sortida 10 (Hostalric)

Desde Barcelona
Preneu la AP-7 cap a Girona/​França.
Incorporeu-vos a C-33.
Preneu la sortida 11 cap a Sant Celoni/​Montseny.
A 5,9 km rotonda, agafeu la tercera sortida.
Continueu recte cap a BV-5115.
2,9 km Gualba

Project Description

Brúixola Serveis de lleure i animació

Activitats per infants i joves, gimcanes, aventura, casal d'estiu, colònies escolar i d'estiu, animacions, festes, inflables, tallers, i molt més!