cases de colonies al Montseny

EL PINATAR

Tots els preparatius per la boda del príncep i la princesa estan apunt, només faltan els convidats. Farem jocs, tallers, esports, per no parar! Tot això rodejats d’una ambientació pensada en l’edat mitja.

LLegir més

campaments catalunya

SANT JULIÀ

Els Poblats del Món
Hi ha incomptables cultures en tot el món, aquí podrem conèixer unes quantes, viurem les seves costums, les seves festes… i gràcies als personatges que ens acompanyen, aprendrem un munt de coses.

LLegir més

campaments catalunya

CAN QUÉ

CASA DE COLÒNIES, CAN QUÉMasia del segle XII reformada com a casa de colònies, situada al municipi d’Esponellà, a la comarca del Pla de l’Estany.Especialment adaptada per a la realització de colònies és una casa amb boniques visites i el riu Fluvià molt a prop cosa que ens permetrà realitzar activitats nàutiques.FITXA TÉCNICAPlaces122Km de BCN128CalefaccióSIPiscinaSISales4Bosc […]

LLegir més

CAN RIERA DE CIURET

CASA DE COLÒNIES, RIERA DE CIURETRiera de Ciuret és una masia restaurada situada en una  frondosa i plàcida vall  en el cor del Parc Natural del Montseny.Un entorn privilegiat i d’una gran bellesa idoni per gaudir de la natura dins dels seus magnífics boscos d’alzines, roures, castanyers, etc… FITXA TÉCNICAKm de BCN 65Places 120Sales-Taller 2CalefaccióSITVSIBoscSIJardíSIPiscinaSIDret a CuinaSIJocs infantilsSICamp FutbolSIMÉS […]

LLegir més

Brúixola Serveis de lleure i animació

Activitats per infants i joves, gimcanes, aventura, casal d'estiu, colònies escolar i d'estiu, animacions, festes, inflables, tallers, i molt més!

Abrir chat
Parla amb Brúixola
Hola 👋
Com et puc ajudar?